ikinci-bahar25 evet kızlar çareyi böyle buldum sizler günlük kaç lt su içiyorsunuz? Başlık için kusura bakmayın herkes girip baksın su içmeyi hatırlasın diye öyle yazdım🤣🤣 birde şunu söyleyeyim pipetle daha çok su içiliyor kesinlikle deneyin😊💐
demirrleydi_ ikinci-bahar25 bende onu fark ettim ya pipetli suluk aldım daha çok su içiyorum sürekli yanımda günde 3 litre içer oldum ama başlık cidden mükemmel çok dikkat çekici 😂😂
ikiprensesannesi___ ikinci-bahar25 iyi yaptın bende bazen yeme işini fazla kaçırınca panik yapmıyo değilim şahsen, 😁🤭
ikinci-bahar25 demirrleydi_ değil mi şuan bitirmek üzereyim suyu. Benim enfeksiyonum oluyor onun için su olmazsa olmazım bi an korktum dedim çocuk boğulmasın😂😂
ikinci-bahar25 demirrleydi_ değil mi şuan bitirmek üzereyim suyu. Benim enfeksiyonum oluyor onun için su olmazsa olmazım bi an korktum dedim çocuk boğulmasın😂😂
demirrleydi_ ikinci-bahar25 ya hahah😂😂 yok yok içmeye devam bendede oluyo enfeksiyon bende k yüzden bol bol içiyorum ama sakın hava buzlu içme bebek üşür 😂😂