Mervepolat Kumru82 benim kanimda pihtilasma varmis ama yuksek degil dedi aspirin kullaniyodum zaten 1 ay once baslamistim
Mervepolat tugce4161 pihtilasma sorunu bende de var ognrenr ogrenmez aspirine basladim yuksek degil ignelik degilsin dedi doktorum siz igneye ne zaman baslamistinz
tugce4161 Mervepolat keseyi ilk gördüğü gün başladı ben kanda öğrendiğim de de aspirin kullandım ama doktorum bana keşke hamile kalmadan iğneye baslasaydik dedi benimki yüksek sanırım çünkü her ay iğnenin tahlilini yaptırdık
tugce4161 Mervepolat rabbim isteyen herkese nasip etsin cnm inşallah rabbim en kısa zamanda tekrar nasıp etsin çok iyi anlıyorum seni zor oluyor ama rabbim tekrar nasipederse unutacaksjn inşallah hep dua et
Deletedmom344 Mervepolat Yaaa çok üzüldüm daha yeni gebe olduğunuzu korktuğunuzu söylemiştiniz.😞İnşallah bundan sonraki çok sağlıklı bir gebelik olur. Çok geçmiş olsun.
Mervepolat Deletedmom344 evet digerinde de boyle icime dogmus gibiydi bu defada oyle oldu anlamiyorum niye olmuyo hemen hamile kalabiliyorum ama ilerlemiyor bir turlu cok uzgunum
Gokkusagivemucize Bir erken doğum, ikinci ölü doğum,3 ve 4 kimyasal gebelik yaşadım. Sıkma canını. Şu an yine zor bir gebelik geçiriyorum. Son kimyasaldan sonraki ay hemen hamile kaldım adet görmeden. Ben bile beklemiyordum. Zaman öyle hızlı geçiyor ki ben bile diyorum bu kadar şeyi nasıl atlattım diye
Rnhndkzn Mervepolat üzülme cnm. 1. Gebelik 8 hafta da düştü 2. Gebelik kimyasal şu an 3. Gebeliğim 20+6 gayet sağlıklı bütün bunların dışında polikistiğim normal yolla hamile kalamazsın denmişti.
Yesim_dmrcn Mervepolat yok. Doktor bebeğin sağlıksız olduğu için düştüğü ihtimalini söyledi. Eğer bi kere daha aynı şey olsaydı genetik falan baktırcaktım