eylusko Ben 9+2 yim.1.5 litre su icebiliyorum . Yarım litre felan da diğer içecekler ayran , limonata , çay felan yani zorlama ile 2 litre civarı. Midem bulanıyor bu kadarına sukur
Mstefe eylusko gebelikten önce 1 bardak su içmezdim bile. Hamile kalınca ilk 10 hafta bulantıdan zorlasamda içemedim sonra 2l civarı içmeye başladım yalnızca su olarak ama diğer içecekler değil ve günü günü tutmadı bazen 1.5 bazen 2 gibi düşün, şu an 21. Haftadayım doktor bebeğin suyu iyi dedi bende gayet iyiyim. İdrar renginden anlaşılıyor zaten
Ecrin_47 eylusko cnm bnde 9+3 günlük ama ancak 1 veya 1.5 lt içe biliyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğum için doktor daha fazla iç diyor ama içemiyorum diğer içecek de soda veya çok nadir ayran kola öyle ama sürekli içemiyorum çay kahvaltıda. Bir veya iki bardak eskiden daha çok içerdim şimdi yok içemiyorum
eylusko Mstefe Evet aslında kişi kendini takip ettikten sonra çok da rakamlara takılmamak lazım galiba
Grendaaii İlk haftalarımda bende içemiyordum mide bulantım oluyordu ama 3 ayı geçirdikten sonra kendime düzen koydum ki ben su içmeyi asla sevmeyen biriyim hatırlamam bile suyu. Ama doktorum bebeğim için içmem gerektiğini susuz kalmaması gerektiğini söyledi. Ve su dışında içtiklerimin sudan sayılmayacağını söylemişti. Çayı kestim kendime kotalar koydum uyandığımda bi 500 ml bitiriyorum kahvaltıya kadar git gel bi yudum içiyorum şuan 39 haftalığım 2. Trimesterdan beri günde 2.5 litre altına düşmedim su cidden çok önemli
eylusko Ecrin_47 Bence gerçekten bir buçuk litre yeterli … Çünkü Bu haftalarda tiksiniyoruz artık sudan ya
Ecrin_47 eylusko çok zorluyorum doktorum az dedi normal insanlar zaten en az günde 1.5 lt içmeli hamile kadın iki katı icmeis lazım dedi hele ki idrar yolu enfeksiyonu için daha sık icmen lazım dedi ama dediğiniz gibi miğde bulantısı yapıyor gece miğde ağrısı çekiyorum Sanki üstüme bir öküz çökmüş gibi 😆😆😆kalp gibi atıyor miğdem sudan mi bilmiyorum 😃
eylusko Ecrin_47 ya içemiyoruz işte doktor ne zorluyorsun Ya bak üzerine kusacağım en son göreceksin😀😀😀