Laviniiaa Melis00 Demir ilacı %10 emilim yapıyor zaten bi şey olacağını düşünmüyorum 2 gün önce damardan aldım demiri. 2 doz ilaç çok etki etmez diye düşünüyorum. Yine de doktoru arayın sorun içiniz rahat etsin
Ayperi11 Melis00 kız zaten 30 dan sonra 2 ye çıkarıyorlar ben şuan 2 tane içiyorum 34 haftalığım Hiçbişey olmaz takviye o
ikincibezelyeayak Melis00 Hangi ilaç ? İçinde ek bir şey var mı ? Sadece demir mi ? Bir şey olacağını sanmıyorum ishal veya kabızkık olabilir . Bulantı yapabilir. Korkmayın günde 2 ye de çıkılıyor bazen arası kısa olmuş ama dediğim gibi sindirim problemi yapabilir
2bebelianne Melis00 doktora sor bakalım bana 28. Haftaya kadar ara ver dedi yan etki yaptı bende 24. Haftada bıraktım
ikincibezelyeayak Melis00 Folik asitli demir ilacı bir şey olmaz, 200 mg demir almış oluyorsunuz bebeğe hepsi zaten ulaşmıyor . Size yan etkı yapar sindirim sisteminize , bebeğe bir şey olmaz korkmayın
Ayperi11 Melis00 yok Hiçbişey olmaz gerekli gördüğü yerde 2 ye çıkartıyorlar bazende iğne veriyolar korkulcak bişey yok faydası olur en fazla
Mmeryemmm Korkma yavrum mıdene dokunursa dokunur bide bagırsak hareketlerı okadar hıc bırsey olmaz bebişe
ay_isigix Eczane banada öyle verdi ama karın ağrısı falan olur diye sabah yemek yemeden bir saat önce akşam da aynı şekilde alıyorum ikiye böl bence