Selam kızlar bugün Bahçelievler Devlet Hastanesi’nde Perinatoloji bölümünde randevum vardı.Detaylı ultrason için gittim ama sonu hüsran..Doktor Henüz erken olduğunu söyledi ama bebeğin pozisyonu uygunsa bakalım dedi. detaylı ultrason için en uygun 22 .ve 23.haftalarda bakılması gerektiğini söyledi ama şimdi yine de bir bakalım dedi, ultrasonda bebek yüzünü ve kalbini kapattığı için yüzünden görüntü alamadı ve kalbini de görüntüleyemedi , diğer ölçümlerini yaptı ,bana kanamanız var mı diye sordu Hayır ,kanama olmadı ama birkaç gündür ağrım var dedim rahim içinde kanama alanı mevcut dedi, daha önce içeride kanama olmuş yani. Şimdilik endişe yapmayın, stres yapmayın ve ağır kaldırmayın eğer kanamanız olursa ve ağrı şiddetlenirse acile gelin dedi..Plesanta önde dedi. Doktor doğru düzgün açıklama yapmadığı için hiç bir şey anlamadım. Muayene bittiğinde moral bozukluğu ile kalktım ve elime genel ölçümlerin yazılı olduğu saçma sapan minnacık uyduruk bir kağıt verdiler. Bırakın ultrason resmi vermeyi. Monitörden resim çekmeme bile müsade edilmedi. Bu nasıl iş arkadaş daha önce aynı hastanede kadın doğumda defalarca kez muayene olup telefonmla bebeğin ultrason resimlerini çekebiliyordum. Bu doktor suratsız ve nemrut olduğu için hiç bir şey de soramadım. Burası perinatoloji bölümü olacak bir de. Yüksek riskli gebelik bölümü değil ultra Yüksek stres bölümü resmen.
- Hafta da tekrar gelin bakarız dedi ama bebeğin pozisyonu uygun değilse yine pek görüntü almak mümkün olmaz dedi. Kızlar sanırım tek çözüm özele gitmek. Var mı istanbul içi detaylı usg çektiren hastane ve doktor ve önerisi olan??