leylaleyla15 Kızlar 18 hafta hamileyim göbeğimde onceden hiç kıl yoktur şuan çizgi şeklinde gür şekilde kıllanma var aşırı rahatsız ediyo beni normalmiş doğumdan sonra kıllar kendiliğinden gidiyomu bilen varmı cevaplarsaniz çok sevinirim 🫶🏻
yagmurandrmk leylaleyla15 bende burda bekleyeyim bari aynı durumdayım koyu renkli kıllanma mevcut ve lazerliyim 🥹
Meral_63 leylaleyla15 20 haftalık hamileyim kalın ve simsiyah kılar çıkıyor vala 🥴☹️ nasıl olacak bilmiyorum inşaallah doğum yaptıktan sonra biter
nevanur_srt leylaleyla15 ben 35. Haftadayım ordaki tüylerim iyice arttı Malesef ağda lazer vs de yapamıyoruz döküleceğini zannetmiyorum mecbur doğumdan sonra lazer yaptıracağım 🥲
Laviniiaa leylaleyla15 Ben de 28 haftalık hamileyim lazerli olmasına rağmen çıktı tekrar ama doğumdan sonra dökülür dedi doktorum hormonlarla alakalı hormonlar normale dönünce vücut da kendiliğinden normale dönüyormuş
nevanur_srt atesismom göbeğimin derisi inceldiği için ağda önermiyor doktorum lazerde doğuma kadar yaptırma dedi o yüzden doğumdan sonra aldırmayı düşünüyorum
Gizemt5 leylaleyla15 bebeğinizin cinsiyeti ne bilmiyorum ama bir yerde erkek bebeğe hamile olunca onda bulunan testeron hormonları yüzünden anneden kıllanma olması normalmiş diye okumuştum farklı yerlerde çıkması veya alınınca daha hızlı uzatıp çıkması oluyormuş doğumdan sonra da normale dönüyormuş 🫠
Gokturkmom_ leylaleyla15 doğum yaptım ama önceki haline hala dönmedi 8ay oldu doğum yapalı benimde öncesinde hiç yoktu ama alma gereği de duymadım 🥹hormonlar sebebi ile çok normalmiş 🫶🏻🤯