Sudedemirer Türkiye hastanesine sordum 75 bin lira doğum 2700 lirada muayene ücreti verdiler daha uygun fiyatlı ve memnun kaldıgınız bir hastane varmı acaba ?
iclalll Sudedemirer merhaba türkiye hastanesinden doğum için aldığınız ücret ne zamana kadar gecerlıymıs bılgınız varmı zam vs yapabılıyor bazen o sebeple soruyorum
Sudedemirer rummglmz muayene ücreti nedir acaba aradım hastaneyi ama bilgi vermediler evimede çok uzak eğer bütçeme uygunsa randevu alıp gidicemde bilginiz varmı acaba
rummglmz Sudedemirer yavrum bende ayın 28 de doğum yapıcam. Sayısız arkadaşım doğumunu orda yaptı ikisi de hatta bu hafta yaptı 🥲 muayene 1600 nst ücreti 300
Sudedemirer iclalll yılbaşında zam yapılacakmış aralık ayında ödeme yaparsanız yardımcı oluruz bu fiyattan dediler
Kubrakaya34 rummglmz Sertan bey kaçınca haftada verdi gününüzü? Kaç haftalıkken. Sezeryan olucaksiniz
ipekmom_ Sudedemirer medipol esenler 34,500dü sanırım zorunlu sezaryen. Burcu hanım takipliyim memnunum. Muayene 2250. Arkadaşım doğum yaptı sezaryen memnun kaldı