Betttt Sumeye bence değil çünkü sık idrara cıkma bu haftalarda olabilecek seyler ben sürekli tuvaletteyim :)
DrElf Sumeye İdrar yolu enfeksıyonu olmus olabilirsin, gebelikte risk artıyor. İdrar yolu enfeksıyonu da düştüğü tetikliyor Allah korusun.. bı acil e gidip idrar tahlili vermelisin
snms Sumeye yani idrarda kan yoksa korkulacak bisey degil bence genelde hepimizin sorunu sık idrara cıkma ama cıktıgında yanma koyu renk idrar yada tam yapamama gibi sıkıntıların varsa doktoruna danıs enfeksiyon olabilir tek basına normal bi durum
Sumeye snms kan falan YÖK çok şükür normal idrarım çok teşekkür ederim bazıları diyor rahimde açıklık olduğu için olur korktum
snms Sumeye 33+3 üm ben bazen zor koşuyorum tuvalete canım bu normal yani hele bebek büyüyüp baskı yaptıkça insan tutamayacak hale geliyor yine de kontrolünde sor icin rahatlasın 🙏
Sumeye Ya kızlar işte biri bana dedi rahimde açıklık olur diye sık çıkıyorsun hemen hastaneye git yoksa düşük yaparsın korktum bende öyle mi acaba gerçekten
BBusraa Sumeye 35. Haftaya geldim halen çok sık çıkıyorum başından beri böyle 😂 çok normal canım gebeliğin en belirgin belirtilerinden 🙂