ersancar 2 gündür çok yoğun baş ağrısı çekiyorum. Bugün de aşırı halsizim midem bulanıyor. Kolumu kaldıracak gücüm yok niye böyle oldu. 16. haftadayım gayet iyi olmuştum birkaç gündür bugün sanki ilk haftalardaymışım gibi bir rahatsızlık var vücudumda. Ne yapmalıyım sizce?
Seyma190623 ersancar dün gece 10 da başlayan baş ağrım ve mide bulantım beni mahvetti dediğiniz gibi oldum bende uyumaya çalıştım 3te baş ağrısına uyandım ve acile gittik dayanılmıycak gibiydi tansiyonumun yükseldiğini düşünüp evde limonlu su içtim hastaneye gittiğimde 13/5 çıktı biri yüksek biri düşük ve beni aşırı sarstı doktorsa sadece parol ve mide bulantısı için serum verip yolladı kadın doğuma görün dedi.. müdahale etmiyolar bile (17+2)
myangelson ersancar parol serum takılır bulantı için de serum takılır baya toparlar sizi yine bence gidin acile
Nur482482 Migrenim var herrrrr gün baş ağrısı çekiyorum hap içememek çok kötü gerçekten hapsız da girdi mi çıkmıyor bu lanet ağrı, hamilelikte beni en çok zorlayan şey kesinlikle baş ağrısı…. 2 tane Parol için migren taşı sürün şakaklarınıza
DuruDefne_mommy ersancar tansiyonunuzu takip edin isterseniz bol su içip dinlenin havalar çok sıcak.Eğer hala geçmiyorsa tabiki bi parol serum taktırin