Prensannesi111 Kızlar bugün adetim 3 gün gecikti. Dün leke geldi pembemsi sonra kan rengi bi seferlik geldi dedim adet oldum sökülecek bugün akıntı beyaza döndü gelen giden yok sizce neden olur ya?
yagmurandrmk Prensannesi111 bence de test yapmalısın gebeliğimin ilk başında benden de beyaz akıntı geliyordu hala ara ara geliyor eğer çifti çıkarsa yarın kan testi verirsin ya da testi al yarın sabah ilk idrarla yaparsın çünkü gün içerisinde su içtiğin için şu an varsa da çıkmayabilir
Seloloo Prensannesi111 reglden 6 gün önce pembe leke geldi sonra beyaz akıntıya döndü test yaptım silik çizgi belirdi aynı gün test yaptırdım beta 16.16 çıktı. Şuan 13+6 yız 🥰
Prensannesi111 Seloloo ya pembe değildi işte leke ilk önce pembe sonra kan rengi dedim adet olacam sanırım bugün beyaza dönmüş
yagmurandrmk Prensannesi111 Sabah saatlerinde ilk idrarla yapınca daha iyi sonuçlar veriyor su içmediğin için idrarın seyrelmemiş oluyor test yaptığım gün ilk idrarımla çok silik Emin olamayıp 2. testi yaptığım zaman negatif çıkmıştı ertesi gün Sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yapmıştım pozitifi o zaman görmüştüm ondan sonra da kan vermiştim