Melikeex Doktorumuz raporladi reçetesi de var fakat hiç bı yerde depolarda bile yok nasil nerden temin edebilirim varmı çevrenizde temin edebileceğimiz biyer
deletedmom43191 Melikeex ayy benim ogluma kullandigim mama evet zor bulunuyo bizim eczanemiz depolari tek tek arayip bulup oyle siparis etmisti
Melikeex deletedmom43191 Kocaeli Çayırova dayım canım bizde depolarla gorusuyoruz ama yok hiç bı şekilde 1 ay sonra anca gelirmiş
deletedmom43191 Melikeex anladım yakin illere gidin sorun istanbul yakin gelin bu taraflara bakin birde
Melikeex deletedmom43191 o taraflarda da yok balım Kırşehir’de bulduk yarın sipariş gecicem getircekler
Melikeex deletedmom43191 onu da almışlar ne yazikki bu seferde Kütahya tarafında var diyorlar ama net değil
Melikeex deletedmom43191 hayla bulamadık ne yazikki reçeteyi bı eczanede açık bıraktık gelince direk temin edicek ama ne zaman bilmiyorum inşallah en kısa sürede gelir bebeğim kalp hastası ameliyatlı bı tek o mama iyi geliyordu yoksa ne kadar beslensede kilo kaybediyo
deletedmom43191 Melikeex rabbim yardimciniz olsun bide burdaki eczaci deposunun numarasini vereyim arayin bi sorun olur mu
Melikeex deletedmom43191 Allah razı olsun dün gaziosmanpasadan temin ettik şükürler olsun tekrardan çok teşekkür ederim 🫶