deletedmom43191 kokyar gebeligin ilk zamanlari beta artisi onemlidir gebelik ilerledikce betanin onemi yoktur
Briahll kokyar benim boş gebelikte 8. Haftada 32.000 di. Biraz daha bekleyin bence belki geç döllenme olmuştur.
kokyar deletedmom43191 bebek görünmediği için önemli aslında doktor istedi boş gebelik gibi duruyor dedi o yüzden yaptırdım
deletedmom43191 kokyar geç döllenme olabilir daha 7 haftada mercimek kadar oluyor zaten bence farklı doktora gidin
deletedmom43191 kokyar 🤔🤔 belki doktor gormemistir bilmiyorum ki benim ilk gebeligimde doktor keseye bakınca bebek yok demisti hocam surda mercimek tanesi var bebek olabilir mi dedigimde ayy evet o bebek demisti bazen doktorlarin gozunden kacabiliyo
asil15 kokyar seni üzmek istemiyorum ama 25 mm kadar bebek gözükmesi lazımdı maalesef bende yaşadım ama yinede başka doktora gidin
asil15 kokyar ama yinede başka doktora gidin emin olun ben 3 doktor değiştirdim 9 haftayı geçiyordu bekledim aslında bebek oluşuyormus ama bazı sorunlardan gelişimi duruyormuş öyle söylediler