ilknurr_ Selam kızlar ayın 12’sinde tahlil verdim beta 204 çıktı 18’inde tekrar verdim 1450 çıktı ama kese göremiyorum dedi doktor sizce sağlıklı yükselmiş mi kese oluşur mu
2melekannesi_ ilknurr_ betanız güzel yükselmiş kese görünmesi için 3000 üstü olması gerekiyor muhtemelen bir haftaya falan görünür :)
Yusufunannesi_ ilknurr_ kesenin vajinal ultrason ile görünmesi için beta değerinin en az 1500, normal ultrason ile görünmesi için en az 3000 olması lazım.
3boysmom ilknurr_ beta olarak bilemiyorum ama ben 6.haftada kese görmüştüm. 8.haftada kalp atışı duymuştum hafta olarak hesaplayıp yine gidin isterseniz betanız güzel artmış çünkü🙏
ug_fa-3diplomalianne ilknurr_ artışın sağlıklı olup olmadığını 2 günde bir vererek öğrenebilirdin ama ortalamaya vurunca artışın yeterli görünüyor bu beta ile kesenin görünmesi lazımdı vajinal baktı mı
ilknurr_ ug_fa-3diplomalianne ilk bakıyım dedi sonra kan değerini görünce haftaya 3 gün sonra gel bakalım tekrar dedi
ilknurr_ asil15 aslında benim 5 aylık bebeğim var daha yeni adet görmeye başladığım için düzensizdi o yüzden hesaplayamıyorum