YuvarlanamayanPaanda Telefon zil sesinden sıkıdlım değiştirmek istiyorum android bana güzel müzik melodi öneririmisinizzzza😘😂😂
YuvarlanamayanPaanda deletedmom43191 arabada dinlemeyi çok sevdiğm bir şarkıı ama telefonda dalga geçerler heralde benleee 😂😂
deletedmom43191 YuvarlanamayanPaanda ay dimiii son ses aciyosun bide arabada oh missss 😍😍 yoo niye dalga gecsinler ki benimki basindan beri caliyor yani soze baslamadan aciyorum zaten telefonu….nerelisin kiz sen
YuvarlanamayanPaanda deletedmom43191 dur aslında olur benim kocanın arama sesi yapayım onu 😂😂 kayseri baciko sen nerelisinnnnn
YuvarlanamayanPaanda deletedmom43191 ahhh kalbimm gönül isterdi oralı olup oralarda yaşamakkk doğdugun yer kaderindir ama 😂😂😘😘
0Berfin0 YuvarlanamayanPaanda Stıll kara lord android kullanırken bu sesi çok kullanmıştım sayende anılarım depreşti 😂
deletedmom43191 YuvarlanamayanPaanda istanbulda dogdum buyudum tekirdagda yasiyorum rizede olmayi cok isterimmm
isimsiz12 YuvarlanamayanPaanda son yaz sevdiğim 💖 eşimin aramasına bunu koymak istiyorum ma yapamadım Malesef
isimsiz12 YuvarlanamayanPaanda iphone baska bi ayar var apple muzik den indirmem satın almam gerekiyor aldım üyelik de aldım sarkıyı da aldım ama yapamadım 🥹