bellaaaa Esmademir34 33+4 olduk bizde kızlar sizce eylül sonu ekim başı havalar hala sıcak mı olur yoksa serin mi olur çok aradayım 🤦🏻♀️
Meyra-tt 31+2 den selaaamlar, gecen kontrolumde doktorum nts istedi duzenli cikti, haftaya tekrar kontrol var ister mi bilmiom. Bende online katiliyorum gebe okuluna, oglen sıcakta gel git zor
Esmademir34 Meyra-tt Erken istemiş doktorunuz ağrınız filanmi vardı benim oğlumda dün çok toplanmaya başladı kasilmami oluyor bilmiyorum gecelerinde rahmimde hafif ağrı oluyor döndükçe
Meyra-tt Mervee09 banada gecen kontolde kafasi buyuk dedi ama korkulacak birsey yok dedi, bazen duruslarindan da kaynakli olabiliyor, bazen genetik :) ilk kafasi buyuk bebisler bizimki degil, kafana takip uzme kendini
Mervee09 Meyra-tt Banada aynilarini soyledi cok takmadm da ilk kızm normal dogumdu simdiki de normal olucakti bu yüzden dogum sekli degisebilir bi ihtimal o kafamı karistrdi son haftalar belli olur artk
Meyra-tt Doktorunuz ya da ebeniz son bir ar kala gogus ucu kremi kullanin falan dedi mi, daha onceki gebeliklerimde kullanmistim goguslerim yara.olmasin diye ama zamanini cok net hatirlamiyorum
geleneksel1annem Esmademir34 32+5 sen selamlar son 51 🥲 normal doğum bekliyorız bakalım oğlum 40+2 de gelmişti kızım o kadar bekler mi bilemiyorum 😂 ama pelvik kemiği ağrısından hayat kalitem düştü resmen mahvoldum🥲
Annekuzusu123 Esmademir34 aynı dert işte bende de mevcut sivrisinek olayımız yok şükür de baskı baya çok vajina ağrısı
Esmademir34 Annekuzusu123 artık büyüdüler baskı yapıyorlar alt kısma gece olsun istemiyorum uyku haram oldu artık bana 😔
geleneksel1annem Annekuzusu123 vajina da baskı oluyor yani sanki bi verilse çıkacak gibi ama o ara ara oluyor. Ama p kasık kalça kemiği mahvediyor beni bazen adım atamıyorum
Annekuzusu123 Esmademir34 seninki de aşağı düşmeye başladı mı sanki benim karnım aşağı indi biraz daha ağrı da çoğaldı
SevgiM_ Esmademir34 merhaba 33+ 4 ten selamlar 🥰 Kolay doğum olsun diye yaptığınız şeyler var mı ne zaman başlamamız gerekiyor pilates topuyla spor vs gibi
Esmademir34 SevgiM_ canim pilates topuyla evde ypmayi ben istedim ama doktor onermedi ters bi hareket yaparim diye yürüyüş yap dedi Bende hergun yurumuyorum haftada iki gun anca çıkıyorum Ben 36dan sonra Squat filan denemeyi düşünüyorum hurma ananas Allah ne verdiyse denerim ,:)
miniminibiri SevgiM_ ilk gebeliğimde 36da herşeyi yapmaya başladım 39+6da geldi o yüzden ne yapsan da faydasız doğumumda zor ve uzun oldu şimdi hiçbişeye inanmıyorum pilates topunu şişirdim ama üstüne oturmak nasip olmadı henüz 😂