Hatice4136 Hamile değilim kızlar Aslanaslan Sss1947 fatmaklcasln Nursellllllll123 fatmaklcasln Mom_26 Akseec
fatmaklcasln Nursellllllll123 e daha erken inşallah geç döllenmedir o yüzden çıkmamıştır bikaç güne olumlu sonuç alırsın inşallah 🙏🤍
fatmaklcasln Hatice4136 çıkınca haber et canım bende heyecanla bekliyorum inşallah olumlu yönde bir gelişim olur Allah hayatınızdan mutluluğu eksik etmesin 🥰
Sss1947 Hatice4136 aile hekimleri bazen sisteme girmiyor yarın sabahta çıkmazsa gidip hastaneden öğrenin
Nursellllllll123 fatmaklcasln inşallah aşkım da şuan iki gündür adet sancısı çekiyorum sanki olucam gibi geliyor bana ama daha olmadım ama aşırı bildiğiniz adet sancısı bacaklarıma vuruyor
fatmaklcasln Hatice4136 moralini bozma biraz daha bekle inşallah yükselir değerin belki geç döllenmedir testin pozitif çıkmıştı
Aslanaslan Hatice4136 oha niye değil ya test cubuklarimiz aynı siliklikte Yani bende kan vermedim daha ama Geç döllenme olmasin
fatmaklcasln Nursellllllll123 inşallah olmaz bu ay iyi haberler verirsin valla hayal kırıklığı çok kötü