Deniz12345 Kızlar dün bir doktora gittim doktor altın neden takıyorsun erkek bebeği çok etkiliyor dir tepki gösterdi ilk defa duydum. İlk oğlumu diyafram hernisinde kaybettim kuyumcuda çalışırken oda sürekli altınla temas olduğun için hasta olmuştur dedi morelim bozuldu yani ozmanlsr kaç doktora gittim hiç böle bişe duymadım
halitefe Deniz12345 ay ne alakası var ya elimizdeki telefondan zarar görmüyorsa başka bişeyden zarar görmez
Mavininbiri Deniz12345 Bizde aksine bebeğe illa altın takılı olacak. Onun ile ilgisi yok bence ilk defa duyuyorum
Ilayda1 Deniz12345 Kur’anı Kerimde ayet olmamasına rağmen bazı hocalar altının erkeğe haram olduğunu savunur. Ama hastalık yapar diyeni ne gördüm ne duydum. Haram kılınmıştır diyenlerde gösteriş ve övünmeden dolayı diye savunmasını yapıyorlar. Bence hepsi saçma kim ne isterse onu takar 🤷🏻♀️ Doktorun böyle bişeyi söylemeside çok saçma geldi bana 😂
Nursemom90 İlk defa duydum oğlumda taktım altın bence herkes takıyordur yani doğuda millet daha çok takıyor kaç tane doğuruyor
Ervaa2534 Hiç bi fikrim yok ama vardır illa bi bildiği bende ilk bebeğimi 36 haftalık kaybetmiştim gittiğim bi doktor belkide dişindeki amalgam dolgudan dolayı kaybetmiş olabilirsin demişti çok şaşırmıştım sonra hemen gidip dolgumu çıkarttım ama sonra yine 22 haftalık bebeğimi kaybettim kan akımından dolayı
Muallim3 Altın sadece östrojeni yükseltme gibi bir etki yapar. O yüzden erkeğe haramdır. Erkek bebeğe de takılmaz. Ama sizlik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Aksine erkek bebek sizin de testesteronunuzu artırdığı için bence size iyi gelir.