Caglacagla Bir ayın içinde üç defa ultrasona maruz kaldım 5 aylık oldum 3. Ayrıntılı ultrason olacağı için mecburdum dr sordum bu ay fazla olacak diye.. önemli değil dedi ilk 3 ay önemliydi dedi içim rahat değil ama ://
SeherNilgnBakrc Caglacagla Canım Allah korusun doktor bir sorun gördüğünde haftada bir kontrole çağırıp ultrasonla baktıkları oluyor benim suyum azdı haftada bir gidiyordum herşeyin fazlası tabi ki zarar ama birşey olmaz sen içini ferah tut
Deletedmom277 Caglacagla benim doktorum 36. Haftamdan sonra her hafta çağırdı 40. Haftada doğum yaptım 1 ayda 4 kere baktı haliyle sorun olmaz olmaz merak etme
Caglacagla SeherNilgnBakrc geçmiş olsun cnm şimdi iyidir inşallah suyun falan 🙏🏻🙏🏻 Bi an evham yapıporum kafama çok takıyorum bazı şeleri teşekkür ederim 😘😘
SeherNilgnBakrc Caglacagla saol canımm 32den 37.haftaya kadar normale döndü Doğum yaptım kızım 1aylık oldu Allah’a şükür darısı başına inşallah
Caglacagla Deletedmom277 öyleymiş cnm teşekkür ederim sizede 🥰 Allahım bebeklerimizi ve bizi korusun inşallah 🙏🏻