Eceerenkral35- Arkadaşlar lütfen yazın bende gebelik kolestazı var hastanede yattım ursavtive kullanıyorum geçmiyor kaşıntı azalma yok artıyor 35+5 haftalığım doğumdan sonra geçecekmi bişeyler yazın kaşıntıdan deliricem
Yasminnnnn Eceerenkral35- Doğumdan sonra geçiyor bende hemen geçmişti ilk Hamileligimde preeklamsi geçirmiştim ve gebelik kolestazi geçiriyordum artık kasinmaktan kanlar akıyordu bacaklarımdan doğum oldu çıktığım gibi kasintim durdu
Sevda06_05 Eceerenkral35- benimde ilk hamileliğimde koleztaz çıktı bende ursactive kullandım hiç bı faydası olmadı fakülteye gittim ordaki doktorum avil diye bı krem verdi her gece onu sürüp uyuyordum rahat bir şekilde doktoruna danış canım önce bu kremi kullanabilir miyim diye ona göre eczaneden alabilirsin
Tucci Eceerenkral35- Benimde merak ettiğim şu nu konuda geceleri mi artıyor kaşıntı gün içinde de oluyor mu?Bende dün gece kaşıntı başladı ama derim kurumuşta onun yüzünden kaşınıyor gibi baktım ayaklarım kaşınıyor sinek ısırmış gibi bugün rutin kan değerlerime baktırdım dışarıdaydım eve geldim kaşıntım tekrar başladı ama vücudum bi yerim kaşınıyorsa sanki her tarafım kaşınmak istiyor gibi 😭 çok enteresan bir durum sonuçlarım çıksın kendi doktoruma da atacağım sende kaşıntı tüm vücudunda oluyor mu?
Eceerenkral35- İlaç fayda etmiyor doktor geçmesi lazım diyor ama yok bi an önce doğurmak istiyorum inşallah hemen geçer
Eceerenkral35- Gece artıyor ama gündüz de kaşınıyorum tüm vücut kol içleri el içi üstü ayak bacak sırt karın
Nur124 Eceerenkral35- çok geçmiş olsun alt ast değerleriniz kaç ? Benim de alt değerinde yükselme var ast normal kaşıntım yok ama değerimin yükseldiğini görünce korktum