ayemberil Selam kızlarım 13 günlük bir oğluşum var doğduğundan beri bacağının diz altında morluk var dün akşam da kalça ortasında gördüm ve çok üzüldüm bu durumu yaşayan annelerim var mı acaba çok korkuyorum üzülüyorum bebeğim için
MadameHappy34 ayemberil Eğer mongol lekesi ise normal oğlumun popodan beline doğru 3-4 yerinde var, şuan 28 aylık hala da geçmedi
sibelipek3101 ayemberil böyle şeyleri çocuk doktoru muhakkak görmüştür kötü. Bir şey olsa söylerdi mutlaka
Diidosd ayemberil bunlar gayet normal. Doğum lekesi. Zamanla geçiyor. Veya geçmeyen de var. Ama korkulacak bir sürüm değil benim kızımda da varı. Poposunun orada aynı şekilde. Azalıyor rengi. Büyüdükçe. Yine de çok merak ediyorsan. Dr kontrolünde gösterebilirsin.
minikmucizemm__ ayemberil korkmani gerektirecek bişey yok dün bir videoda görmüştüm bunlar bebeklerde görülebiliyor çok normal ve geçici 🙏🏻
Baklavaseverim ayemberil Kızım da aynı mongol lekesi korkulacak bir şey yok demişti doktorumuz doğum lekesiymiş zamanla açılıyor rengi endişelenmeyin
Ranni ayemberil bizde de var bir sorun yok dedi doktor doğum lekesi takip et yine için rahat etsin zamanla azalarak geçecek dedi
ayemberil Baklavaseverim çok teşekkür ederim doktor hiçbir şey söylemedi bu konuda o yüzden içim rahatladı şuan
Baklavaseverim ayemberil ben de 3 aylıkken dayanamayıp sordum canım normal dedi esmer bebekler de özellikle çok görülürmüş hatta 😘😘😘
Mrvsmt2502 ayemberil evet mongol lekesi bu 5 yaşa kadar geçer demişti doktor kızım şuan 40 aylık hala biraz belli oluyor ama doğduğu zamana göre bayağı azaldı. Korkulacak bir durum değil