Sevdalinka_30 Kızlar 30. Haftama girdim daha bugün fark ettim göbek deliğimin kenarı çok acıyor sivilcemi var dedim ama elle bile dokunamıyırum o kadar hassas yaşayan var mı ?
Belinya Sevdalinka_30 bebek baskı yaptığı için canm benim 23 haftalık ve üst tarafına dokununca ağrıyor
mcansum Sevdalinka_30 var benim bi kac haftadr yırtılacak gbi oluyor iğne batıyor gbi vs orası ınce ya gerilince daha fazla acıyormus canım normal bol bol yagla ne kullanıyorsan yuvarlak yuvarlak masaj yap benim göbek deliğim düz oldu senn oldu mu 😂
Burcu3435 Sevdalinka_30 benimde yaklaşık 2 haftadır göbek deliğimin sol üst çaprazında nasıl diyeyim inanılmaz bir yanma hissi oluyor ağrı değil ama yanma.. Dışarıdan bakıldığında hiçbirşey yok ama gelgelelim dokunamıyorum eğilemiyorum her zamanda şiddetli değil... Cumartesi günü acile gittim muayene ettiler nst ye bağladılar ama herşey normal... Doktor bile pes etti neden olduğunu bilmiyorum dedi🤦♀️ Bu arada 31. Haftamdayım... Bir bilen varsa bunun nedenini söylesin nooluur🙄
Yalinn8 Sevdalinka_30 bana 20 kusurlerde olmustu, dr ya buyumeden ya da gobek fitigidir demisti, fitik cikmadi, buyumeden, baglarin gerilmesinden kaynakli demisti
Yldzlh mcansum bende 27 haftalık oldum 2 gündür bende de var ağrı Bende şimdş post açacaktım önüme geldi iyi oldu..
Sevdalinka_30 mcansum 🤣🤣🤣 sesli güldürdün beni ne hoşsun ben de lierac kullanıyorum ams çok masaj yapmıyordum yapayım o zaman ben zarar veririm diye dokunamadan ki dokunsam acıyor
mcansum Sevdalinka_30 yok yok yap masaj elastiği artıyormus benimki cok gerildi damarlarım falan hep hafıta gbi ck dkur catlak yok ama olucak muhtelemen beklıyorum 🙈🤷♀️
Sevdalinka_30 Burcu3435 ben de 30 haftama girdim bugün yemek hazırlarken göbeğim tezgaha geldi bir acı anlatamam bakayım dedim dokunamıyorum neden ben sen bilmiyorum bakalım tecrübeli hamiş ve anneler yazacak
Zeynepnaz Burcu3435 o yanma bende de var elimi mile süremiyorum😔canım çok yanıyor kremleyip biraz masaj yapıyorum ama elim değdiği anda sızlıyor😔
mcansum Sevdalinka_30 sadecw hindistan cevizi yagı kullandım onu kullanıyorum cildim yumusacık baya rahatlıyor baya yumusak kalıyor sabah aksam kullanmaya calısıyorum
Sevdalinka_30 Yalinn8 ay inşallsh iyi halidir umarım benimki de zaten kasık fıtığım var bir de göbek fıtığı şaşar kalırım
meleklerim3757 Sevdalinka_30 Canım benimde öyleydi 36ıncı haftaya giriyorum şu anda uyuşuk hic hissetmiyorum zamanla gecer merak etme bol bol bebe yagı sür gerildikce acıyor yada catlıyorsa oda acıtabilir ☺️
Sevdalinka_30 meleklerim3757 çatlağım yok Kuzum ama daha bugün başladı bol bol masaj diyorsun sen de yapayım bu geceden başlayım o zaman