mrvbsr @Berf__ benim doktorum gerek duymadı bugün gittim. İlerleyen haftalarda uygun görürsem yaparız dedi
Hgknf-223 Brna-34 amin inşallah sağlıkla gelsnler❤️ biraz ağırlaştım onun haricinde güzel gidiyor sizinki nasıl gidiyo
Hgknf-223 Brna-34 bir an önce sağlıkla kavuşuruz inşallah. Hep doğum anı geliyor gözümün önüne bebişimi gördüğüm ilk an🥹💗💗bu ilk hamileliğim sizin kaçıncı
GulsunOgretmen merizerdem 1 hafta kadar önce bi kanamam oldu korkuttu baya ama şükür iyimiş,şimdilik iyi gidiyo ☺️
merizerdem @GulsunOgretmen benimde 5. haftalarda iki gün hafif kanlar gördüm çok şükür şimdi yok ama üşütmeden mi bebekten mi bilemedim sağ taraftan ağrım oluyor bacağıma vuruyor 😕
GulsunOgretmen merizerdem o sağ tarafta bacağa vuran ağrı bu aralar bende de olmaya başladı,inşallah olumlu belirtilerdendir ☺️ bendeki o kanama baya kötüydü 1 çay bardağını bulurdu bi de parça gibi bişey gelmişti çok korkmuştum da pıhtıymış şükür 🙏
merizerdem @"GulsunOgretmen İnşallah güzel bi şekilde geçiririz bu süreci bütün hamişler olarak 🤲🏻☺️ sizede geçmiş olsun Allah bidaha göstermesin kanamaları