aysegul3409 nehir18_ yaa ne demek 🥰 ben ilk yerleşme kanaması gördüm ve duygusu geldi resmen. Ben çok erken öğrendim ama 3 haftalıktı. O yüzden haftalar geçmek bilmedi…
aysegul3409 Gkcgkc hayırlı olsun ❤️ yok henüz doktora gitmedim. Bu cumartesi 6+6 da gidicem. Siz gittiniz mi peki
gumuscan Edaisik055 Bende 10+1’deyim lâkin hafif bulantı ve bel ağrısı dışında pek bir şikayetim yok, inşallah sizinde çabucak geçer güzel bir gebelik süreci geçirirsiniz 🥰💌
Edaisik055 gumuscan Başlarda rahattım son 3 4 gündür ölüyorum 😭 inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza ❤️
GulsunOgretmen merizerdem aa baya yakınmış günlerimiz,ben de 7+1 ☺️ sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ❤️
smgergn Meral_63 bak böyle konuşmayın Allah aşkına hayattan soğudum daha şimdiden 10 hafta böyle mi geçecek
Meral_63 smgergn bacım herkes bir değil ki benim bünyem zayıf hormonlarim yüksek çalışıyor kız bebişim olacak bide onun da etkisi kız bebekler hormonlari yükseltiyor
supermooomy Birinci trimesterın sonlarındayız 10+2 bulantılarım hafifledi biraz ama hala devam ediyor en azından kontrol edebileceğim düzeyde 🌸
Yeenniannee Deletedmom_808 27+5 son trimester Heyecan korku sabırsızlık yorgunluk bel sırt ağrısı ne desen var 😂
Bayby_Mucizem Deletedmom_808 Trimestere gectik 27+3 olduk migde yanmalarım başladı☹️ varmı önerisi olan
kizinaasikanne Deletedmom_808 2. Gebeliğimin 1. Aşamasındayım ama ben böyle bulantı görmedim iğrenç bir şeymiş midem durmuyor yemek yiyemiyorum artık 2. Aşamaya geçmek istiyorum hamile olduğumu hissettiğim döneme 😭😭😭
tu_na237 whitee00 9 ayın içinde gecirecegin en güzel 3 aya girmissin çünkü 7 8 9 ayların çok zor güzel günlerini degerlendir 9.ayimdayim her yerim ağrıyo😗😗