Selam kızlar, bu aralar herkes erken doğurmaya başladı ve tedirgin oldum 🥲 Aslında bir riskim yok ama benimle bir ya da yakın ikiz hamileler burada ve çevrem de de bir yakınım vardı 35 i görmeden doğurmaya başladı 🥹 3 tane oldu ve tedirgin olmaya başladım bende erken mi doğuracağım diye 🥲
Doktor risk görmediği için ciğer geliştirici felan da vurmadı o yüzden de korkuyorum çünkü genelde olanlar küvöze girmiyor ya da hızlı çıkıyor felan🥲
Bir de geçen gün rüyamda ikisi de karnımda ölmüştğ Allah korusun🥲oda etkiledi, dünde kayınvalidem aradı çok ağlıyordun rüyamda gördüm iyi misin felan diye saçma ama iyice korktum kötü bir şey olacak diye 🥲
Bir de doğum.. Zaman yaklaştıkça iyice korkmaya başladım aslında öyle korkan bir insan değilim burda da okuyorum hatta meraktan izledim bile ikiz de nasıl oluyor teki biliyordum da ikizi bilmiyordum😅 ama öncelikle doğurması, ameliyat sırası ve sonrası evde ki süreç aşırı gözümde büyümeye ve korkutmaya başladı niye böyle oldu bilmiyorum umarım geçicidir 🥹🌸