Alyamerve cok daraldım artkk buanldım isyan etmek ıstemıuorumm ama doktordan geldm doktpra göre ultrason cihazı 2 haftaönden gıdıyor hep son 3 kontroljmdeee !! bgunde 22 mart gel sezeryan gnu verelı. dedi son adet tarhe goree verdi ultrasonna gore 40 hftalık oluyor adete göre 38 hamgısıne guvencemm şimdi bennn ?? bıktım yaaaa skıldımmm artkkk kafamda dusunmekten cok bekletmesın cocugumu
Aylinannesi Alyamerve canım düşünme Allaha emanet illaki çıkıcak öyle böyle zaten sezeryan 38 de alıyolar coğunu ha 40 ha 38 orda gözükmese bile öyle olucaktınyabi takma kafana sağlıkla gelisnde önemlisi o
Alyamerve Aylinannesi bıan evvel gelsn kafayı yıcem paklşojım bozuldu spinal aneztezi olacamm ondanda korkuyorummmbazen korkmuyorum bazen cok korkuyorumm Allahım bitsın geçsın artk
Aylinannesi Alyamerve aynen bende sürekli hesap yapmaktan bunaldım🤦🏼♀️ Ya ben az önce post acmıstım ama siliyim bari spinallmi epidural mi bilemiyorum ya yada genelmi offf
Taila Aynı kararsızlık bendede var hem 35 haftaya girdim hala kızımı bi ad bulamadım bunun stresi apayrı ve tahmini bende 20 25 marta gün verir heralde 8 martta gideceğim k zaman gün verir heralde ve anestezi şekline karar veremiyorum oğlumu genel yaptm yüzüne bile bakmadm 😔 çok zor ayıldım şimdi bunu belden aşşağım uyuşturularak istiyorum ama herkes öle bi bahsediyoki sallanıyosun miğden bulanıyo falan bittsin bi an önce istiyosun diyolar soğuyorum kararsızlık çok kötü yanlız olmadığımı gördüğüm iyi oldu 😔 daralıyorum artık daha çok var sanki hiç geçmiyor günler
Taila Aylinannesi amin inşallah ama sanırım genel olmayacağım çünkü oğlumdan biliyorum çok zor ayıldım ama spinalle epidural arasındayım doktorum bana hangisini önerecek bakalım 🤷🏼♀️