ebruca52 sürekli bel ağrıların olur ama onlar yalanci sancı kadik ağrın olur benim ilk bebeğimde suyum geldi ikincide sancım vardı ama çok azdı snra gityim suyumu patlattılar sancılarım artsın açılma olsun diye ama ikinci daha zordu hiç acilmam olmadı snra suni sancı verdiler onunla doğum yaptım bklm 3 cuye hamileyim nasl olcak bilmiyorum suyun gelirse Dirk bekleme hastaneye git derim eğer sancıların çok hafif Varsa gitme sancini evde çek çok sıklasirsa öyle git çünkü bsy yapmiyorlar suni sanciyi takıyorlar geçiyorlar hızlı açılsın diye bol bol yürüyüş yap 37 ci haftana gelmişsin bol bol hurma ye egzersizler yap yani her bebek farklı doğuyor ve sancın geldiğini nasl anlarsın belinden kasıklarına yayılan bı ağrı olur ilkin hafif olabilir yarimsaat de bir gelir snra 25 dk da bir 10 dk da bir gelir unutma yalancı sancida gelip geçer ama bu sancı dk tutarsin sancı geldiginde anlarsın stn yalancı sancı sadcee ya kasıklarda ağrı olur yada belde ağrı olur normal sancı geldiğinde ise belden kasıklarına sancı vurur yani ağrı şeklinde adet ağrısı gibi gelir ilkin sonra şiddetlenir