3bebekliannee ikinciyehamileyim Bende üçüncüye hamileyim 🙈 7.5 yaşında kızım 3 yaşında oğlum var 5 gün önce oğlumun doğum gününde test yaptım ve üçüncüye hamile olduğumu öğrendim bizim için sürpriz oldu 🥹 bugün kürtaj randevum vardı son anda yapamadık kâğıtları yırtıp çıktık hastaneden.Bunda da bir hayır vardır dedik.Allahın izniyle doğum yaparsam eğer sağlam bir korunma yaptıracağım.4 gün sonrada benim doğum günüm ve 30 oluyorum 😌
ikinciyehamileyim Ozgekiz maşallah az kalmış sizin sağlıkla kavuşun inşallah üzüldüğünüz durumlar da hiç olmaz kolaylıkla atlatırsınız 🥰💙 aynen öyle bu kadar az zaman geçmesine rağmen ben de unuttum hamilelikte neye dikkat etmem gerekiyor bebeği nasıl büyütücem ne çabuk unutuluyormuş 🙈 tekrar öğreniriz güzelce büyütürüz inşallah 😇💙
Ozgekiz ikinciyehamileyim amiiin inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰 ayy Instagrama pek giremiyorum ama girince de yeni doğmuş bebişlerin annelerini emerken çıkardıkları sesler falan denk geliyor 🥹 eveeet, böyle bir seydiii, mis kokulu bir zamandi diye anımsıyorum 🥰🥰
ikinciyehamileyim Ozgekiz ay benim o konu biraz kanayan yaram ama djdj küçücük bebişler çok tatlı ama oğlumla hala emzirmeyi bırakamadım o olaydan bi bıkkınlık geldi yalan olmasın 😄😄 minik bi kuşu emzirmek daha farklı gelir tabi, ay gelsin de o zamanlar bi 🧚
Ozgekiz ikinciyehamileyim ben çok emziremedim oglusumu 🥹 bakalım minik bey ile nasıl olacak, çocuğum buna ne tepki verexek 🥰 kafamda deli ama tatlı sorularrr. Sağlıcakla gelsinler 🤲🏻😇