buse2507 mucizebebegimmm Bu biraz rahat 3 aydır post açıyor adet olmadım diye 1 ay idrar testi yapmak için bekledi
anneyim01 Hatice_ozbay Bence değil Altında yatan Başka sebep Olablr . Doktorunuzu değiştrin yada Pcos var Belkide Menopoza giryorsunuzdr Artık günmzde erkn Menopoz durumu var Allah korusunda İhmal etmeyin Düşndkcede stresten geriler Adetinz bide bu durum var .Ama Hamilelk değildr şimdiye Belli olrdu
asil15 Hatice_ozbay eğer ilaca göre adet olmadiysaniz büyük bir ihtimalle menopozdasin.3 ay gibi bir sürede geç dollenme olmaz.
staRmama Hatice_ozbay kuzum 3 ay çok fazla bir süre imkansız yani bebek olsa çoktan görünürdü sen farklı bir doktora gidip derdini güzelce anlat
KLORAKHANIM Hatice_ozbay dünyanın en geç döllenmesi de olsa 3 ayda karnın bile büyürdü. Bence bi kadın doguma git
KLORAKHANIM Hatice_ozbay yine de gitmelisin 3 ayda 1 regl normal degil, zaten bu düzende hamile de kalamazsın, bir gebelik düşünüyorsan kadın doguma git. Devlet hastanesinden randevu bulmaya çalış istersen
Meral_63 KLORAKHANIM benim kuzenim de bi ayda 3 defa adet görüyor hep doktora git diyorum laf anlamıyor