annebebek16 Kızlar Nst ye ilk kaçıncı haftada girdiniz ben 33. Haftadayım doktorum daha bişey demedi. Karın sertleşmem var hafif doktora dedim ama panik yapma sorun yoktur dedi. Siz ilk ne zaman girdiniz yada gireceksiniz
Aleyzeee annebebek16 32. Haftamda girdim sancım oldu için bir gece bağlı kaldı ama ondan sonra 36. Haftamda bağlandı nts 36 dan sonra her hafta gelmemi istedi doğum tarihine kadar
rumeysa6161 annebebek16 34.haftada girdim 36.haftalik oldum bugün gittim bundan sonraki haftalar 1e iniyor
1prensaannesii Merhaba benimde 34.haftamdayim 2 hafta önce sürekli karnım sertleşiyor hareketleri çok azdı ve kasıklarım da ağrı vardı acilden gittim samciya bağladı sadece ama net için sorduğumda bugün 35-36 dan sonra bağlandığını söyledi doktorum
3faTiiii annebebek16 rutindi canım iki sonra tekrar gittim tekrar aldılar iki hafta sonra yine gidecem gün vericekler sezeryan için
Nur124 annebebek16 ilk 33+3 de gittiğimde girdim devlet hastanesi bu arada iki haftada bir gidicem insAllah her gitmemde girecekmişim artık
annebebek16 Nur124 ay benim geçen hafta randevu vardı 32 de Nst spkmadı 3 hafta sonra gel dedi 35 Te sokacak heralde geç mi acaba
Gizemizmir35 annebebek16 bende en son 32 hafta da gittim haftaya rendevum 35 haftalık olmuş olucam bakalım merak ediyorum beni de nts sokucak mı
minnakhanimmm annebebek16 ilk nst kendi doktorum 35 haftada istiyormuş ama 34 haftada yalancı sancı yaşadığım için girmiştim