Edebyahu Bugün karnımın altında kırmızı çizgiler gördüm tatlı tatlı kaşınıyorda 😏 bunu durdurmanın bir yolu var mı acaba?
Arbie Edebyahu durdurmanın yolunu bilmiyorumda sakın kaşımayın kaşıdıkça daha da cok artarmış bana hep öyle demişlerdi bende korkudan hiçkaşımadım hep avcumun içiyle ovalamıştım
Enessnazann Edebyahu Benimde basen bölgemde çatlaklar oluşmaya başladı 17. Haftamda başladı bide kakao yağı kantaron yağı ve acı badem yağı karışımından kullanıyorum faydasını görürüm inşallah
Edebyahu Arbie yaaa ben kaşımıyım o zaman. Mustela kullanıyordum çok düzenli olmasa da yine kullanmaya devam edeyim😏
Arbie Edebyahu aynen arkadaşın dediği gbi kakao yağı badem yağı sürün nemlendirin ☺️Bende başlıycam bu ay kakao yağına
Edebyahu Yasemincifci eşim Hindistan cevizi yağı getirmişti de ben mustela kullansam o da en aza indirir mi acaba
Yasemincifci Edebyahu valla bilmyrm canım badem yapını kullnyrm 26. Haftamdayım yırtığım falan yok olanlarıda durduruyor ilerletmiyor
Hilal94 Edebyahu valla benimde çok erken başladı badem yağı vazelin kullanıyorum ama banamısın demediler giderek çoğalıyor napalım çatlıyacağı varsa engellenmiyor vücutla alakalı