Arkadaşlar bilen biliyor kızımı emziremedim hala mama ile besleniyordu hala damla damla sütüm ve göğüsümde şişlikler var slikon uçla emebiliyor bir deneme yaptım bana umut olabilecek var mı benim kızım da mama ile beslendi 5. Ay dan sonra vs emzirdim sütüm geldi ya da sütüm tamamen bitti tekrar geldi gibisinden emzik niyetine de emiyor olabilir kıskançlık olarak algılanmasın emziren anneleri görünce göğüslerim sızlıyordu düzenini bozmamalı mıyım yoksa denemeli miyim tekrar sütüm gelir mi başta ki gibi değil çok kuvvetli çekiyor canım da çok yanıyor ama eğer tekrar sütüm gelebilirse eskisi gibi denemeyi isterim eğer alerjisi hafiflediyse yediklerime dikkat ederek takiple diyetle yapabilir miyim lütfen bana bir şeyler söyleyin uzun uzun neden kesildiğini anlatmak istemiyorum doktorumuz anca 4. Ay dan sonra anne sütü alabilir oda artık emmez demişti ben 1 ay bile alsa razı olacak bir insanım yani ne dersiniz kafam çok ama çok karışık bebeğimin hakkına giriyor gibi hissediyorum ama çevremde ki insanlar senin suçun değil diyor öyle bir durumdaydık yani düşünün emdikten 10 dakika sonra kesintisiz 5 saat ağlama uykusuzluk ve beslenememe oluşuyordu mesela 8 mayıs sütü gaz yapmazken 17 mayıs sütü aşırı gaz yapıyor yüzünde pütürlük ve vücutta kızarıklık ayrıca mukuslu ve gürültülü kaka oluyor 17 mayıs sütlerinde