Glbhrplt Arkadaşlar doktor bana progestan ilaç vermişti şu an 39+1 im üç gün önce doktora bu ilacı kullanmaya devam edeyim mi diye sormayı unuttum şimdi aklıma takılan sancım falan Yok acaba o ilaç sancımın gelmesini mi engelliyor bu arada doktor bu Cuma gelmezse Doğumu başlatacam dedi ben de normal Doğum istiyorum sizce bu ilacı bırakmalı mıyım
Gulay123 Glbhrplt neden hala kullanıyorsunuz bence arayıp sorun son haftadasınız bence kullanmayı bıraktırır
Belinya Glbhrplt canm progestan ben ilk aylarda çok kullandım düşük önleyici ama senin 39 haftalık kullanman saçma degilmiii
Neroizm Bebce son haftaniz, bu hafta artik dogum olursa bebeginiz son derece saglikli dogar. Erken dogumunu engellemek icin verilmis bir hormon hapidir progestan muhtemelen. Birakmanizda sakinca yok ama yine de doktorunuza danismaniz en dogru olandir. Kendisinden habersiz buradaki yorumlara gore birakmamalisiniz diye dusunuyorum.
Glbhrplt Belinya bana ilk aylarda bide son ayda verdi ilk aylarda düşük olmasın diye son ayda da erken Doğum olmasın diye galiba