Havin49_ birmayismasali kesinlikle yaman veya demir asil çok tuhaf bence kulağa hiç hoş gelmiyor ama tabiki sizin bebişiniz fikrimi söylemek istedim
1sen1ben1debebek birmayismasali çevremden biri yaman asil koymuştu😅İki isim düşünürseniz uyumlu aslında
birmayismasali Deletedmom_297 evet ya demir ismi güzel kulağa hoş geliyor ama anlamı çok yok ondan dolayı emin olamadım 🥹
birmayismasali bebeklerim__ evet etrafımızda da hiç yok ama buradakiler köpek ismine benziyor vs demişti :(((
bebeklerim__ birmayismasali aaaaa ilk kez duyuyorum hic de oyle degil. Hiç bi köpekte de asil ismini duymadım. Adı gbi olsun asil ne kadar guzel. Yaman ve demir de cok gzel yaman lar biraz hiperaktif oluyo
Deletedmom_297 birmayismasali ben anlama bek bakmıyorum ya kulağa hoş geliyorsa tamam absürd bi anlamı yoksa konulabilir demir kaya gibi sert anlamındadır 😂 paslanmaz
birmayismasali Deletedmom_297 evet kulağa da hoş geliyor aslında 😂 ama asla son kararı verip bu olsun diyemiyorum ya 😭
Deletedmom_297 birmayismasali Alaz , deniz pars kayra merthan alphan aktuğ arhan eriz poyraz ömür buğra cihangir farklı isimler canım benim düşündüğüm