FeriDee Kızlarrr.. Geçen demiştim yaa. Bugün kan verdim pozitif çıktı ☺ çok mutluyum ☺ bi sorum olacaktı. HCG 665.02 çıktı. Kaç haftalık oluyodur
Rabiaaaa FeriDee benim 1700 küsür çıkmıştı sağlık ocağının verdiği kan sonucu kağıdında 4 haftalık yazıyordu ama tam bilemiyorum doğru mu
SeNeM FeriDee çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Benim 2318 çıkmıştı 3 haftayı bitirmiş demişti doktor. O kapıtta yazan değerler biraz abartılmış değerlermiş. Senin en son adetin ne zamandı?
FeriDee Rabiaaaa SeNeM Zuzu Sonay @FeriDee buraya ilk yazdığım zaman allahımm şimdi 29 haftalığız Yiğitimizi bekliyoruz. Muhteşem bi duygu buraya yazmak istedim
Zuzu FeriDee satına göre bugün tam 4 haftalık canım ama kese kontrolüne gidince dr net tarih verir sana 💝❣Hayırlı olsun bu arada bebişin
FeriDee Zuzu sağol canım bi kaç hafta sonra ultrasona git dediler sağlık ocağında simdi daha küçükmüş ☺
Zuzu FeriDee evet henüz daha minicik 😍 sen 1 hafta sonra falan randevu al hastaneden,tüm tetkik ultrason vs herşeyini yapsınlar.
Nesomer FeriDee hayırlı olsun rabbim sağlıkla sihhatle büyümesini nasip etsin inşallah 😍 ben 5 haftalıkken öğrenmiştim 350 küsürdü
FeriDee Nesomer bende de öyle bişeydi şimdi şükür 29. Haftamdayız 😀 aklıma geldi postu buldum yazmak istedim