Acccee Yine ben yine ben gündüz yine konu açmıştım erken gebelik testiyle şimdi kaset test yaptım ilk iki dakikada silik çıktı ama bazı forumlarda teste güvenme yazmışlar aranızda first test kullanan var mı
Bulutlarda Acccee ilk 2 dakikada çıktıysa olabilir canım sabah ilk idrarla tekrarla yada kan ver direk hadi hayırlısı olsun❤️
3boysmom Acccee bende bu testle öğrenmiştim. bence yarın kan verin, teste göre var çünkü🙏 hayırlı olsun inşallah güzel sonuclarınız olur🩷
Acccee Pemberuya Yaaaaa ama kimse bu teste güvenilir dememiş bilemedim offff ne zor bir süreç kan testi de veremiyorum
Busranur_mnts Acccee tek testle de kalma canım ya aynı markadan birkaç tame elinde olsun 2 3 gün yap koyulaşma görünce kan ver ya da direk kan ver net sonuç olur
Busranur_mnts Acccee kan vermeden de kesin sonuç alınmıyor ki 🥲🥲 koyulaşma görene kafar testle takip etmek de iyi olur
Mzgnn0234 Acccee canım yalanci poxitife benzemiyor insallah vardır bende hiç yalancj vermedi bu test oradaki kırmızımsı var gri olunca silik yalanci oluyo