galgamet Çorumlu gebeler … Ozelde yada devlette memnun kaldığınız doktor var mı? Yeni tayinle geldim .yardımcı olurmusunuz
seryagunes galgamet ben devlette ümit görkem’e gidiyorum çok memnunum. mesai dışında kendisi oluyor gündüzleri asistanları oluyor. akşama randevu alırsanız kendisine muayene olabilirsiniz çok iyi bir doktor.
sadeceseda1 galgamet pınar yıldırım çok memnunum devlette Bahçelievler’de çok iyi guleryuzlu bi doktor 😍
hamilesavis19 Ben Çorum Elitparkta Özgür Koçak’a gidiyorum. Samimi, rahatlatıcı bir tavrı var kendisinden memnunum
mommmfit hamilesavis19 ben 6 haftalık hamileyim ben de ona gidiyorum ama kararsızım doktor konusunda sezeryan düşünüyorum sizin sürecinizi ne zamandır takip ediyor?
Irem1997 hamilesavis19 merhaba bende özgür hocaya gidiyorum doğumu yaptınız mı acaba. Doğum öncesi istenen rutin kan testleri doğum ücretine dahil mi ayrımı yapılıyor
hamilesavis19 mommmfit öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah, süreci kolaylıkla tamamlamanız dileğiyle 🌷 sanırım 12. Haftada gitmeye başlamıştım. Şu anda 25. Haftadayız. Sürecim gayet güzel gidiyor şükür. Ayda bir görüyorum zaten hocayı.
hsmerve hamilesavis19 doğum yaptınız mı acaba bnde ssvd arayışındayım Çorum’da yaptıran Dr var mı biliyor musunuz
hamilesavis19 hsmerve selamlar, 34. Haftadayım. Elitparka geçen bir Gülşah hoca var, yaptırıyor mu bilmiyorum ama kendisine bir danışın isterseniz
hamilesavis19 hsmerve bu arada devlet hastanelerinde normal doğum politikaları var biliyorsunuz. Orada da yaptırabilirler
hamilesavis19 Irem1997 doğum yaptım ben evet. Rutin kan testlerini sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsiniz, hastanede ücretli oluyor
Irem1997 hamilesavis19 zaten sağlık ocağına gidiuorumda doğum öncesi rutin testlere bakıyorlar mı onu merak ettim doğum anında komplikasyon gelişmemesi açısından