1prensaannesii hivda36 yani herhangi bişey demedi anestezi sonrası kontrol vardı cuma günü işte gitrim sadece dediği 3 kişi hazır bulunsun mutlaka denildi değerlerim fazla kötü kan nakli filan yapılması gerekiyor ama benimde hiç aklıma gelmedi dedim herhalde vardır zamanı gün için 🤣 hatta bugünde kontrolüm vardı günle alakalı onlarda bişey demedi benimde aklıma gelmedi sormak ama yarın sabah 9da var kontrol genel cerrahi akciğer enzimleri çok kötü oraya yönlendirdi uğrarım olmadı doktorimun yaninada
1prensaannesii hivda36 oyyy 3.mu hepside küçük rabbim yardımcınız olsun sizin daha Zorlu süreç benim 2.gebelik ve 2.sinif geçecek onda bile tedirginim ama rabbim kolaylık verir hepimize ya ❤️
hivda36 1prensaannesii Hiç sormayın korkuyorum çaktırmadan ama ne yapalım nasip ☺️ hayırlısı olsun herşeyin inşallah
mucizebebegimmm hivda36 cumartesi 37+1 oluyoruz bizde alacağız inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻🫶🏻
ikibebisannesii_45 hivda36 amin inşallah 🙏🏻 oğlum 38+5 te doğdu. Kızçenin rahatı iyi sanırım. Yerimde hiç durmuyorum. Sürekli ayaktayım ama pek faydası yok😒
ikimelekannesi___ hivda36 offff bende çok gerginim 36 haftayım şuan perşembe randevum vardı iptal ettim korkuyorum gitmeye şöyle bi 37 olsaydım ondan sonra gidim diyorum manasız bir endişe var içimde zaten
Burcu81- hivda36 evet sezaryen günü 🥹 makat geliş kızım hiç dönmedi😂 amin inşallah canım hepimiz için 🤲
ikibebisannesii_45 hivda36 amin kontroller 3 günde bire düştü bu gün doktorum cuma gel dedi bakalım. Ağrım var birazcık squat falan yaptım. Oğlumda suni sancıyla doğum yaptım. Yine yaparım sorun değil ama kendi sancımla yapmayı daha çok istiyorum. Devlet takipli olduğum için sanırım doktorum 41 e kadar bekliyor
anneolmakneguzel_ Ben de yarım 36 oluyorum. Bakalım bebiş ne zaman gelmek isticek. Doğum planı yazdım, sanırım Türkiye de yok ama ben yinede yaptım, doktur veya ebeye vericem doğum başlayınca 😅