adatuna ecenuri yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testinde pozitif görmeniz gerekie gebelik varsa
diva01 ecenuri bazen tersler bozuk oluyor cnm bir kaç tane alıp hızlı testle tekrar yap ama sabah aç karnına bak hızlı sonuç alırsın ikna olmak için de sağlık ocağına yada hastenede kan ver
papatyax ecenuri bence testin zamanın pek önemi yok test yapmadan 3 -4 saat önce fazla sıvı almamaya dikkat edilip yapılabilir ben sağlıksız bir gebelik geçirdim, gece 1 de yapmıştım silik çizgi görmüştüm betamda sabahına 148 di
ecenuri Normal kaset test yaptım onda çizgi çıkmadı adetime 1 gün var daha ama erken gebelik testinde silik çizgi vardı
ecenuri hamzaezel days doctor ama benim göğüslerimde ve uçlarında aşırı bi şişlik var normalden farklı fark edilebiliyor yani
Lovebaby27 ecenuri bence hamilesin bi kaç gün koyulaşmayı takip et koyulaşma olmaya başlarsa kan testi ver
ecenuri Lovebaby27 ya bende öyle hissediyorum çünkü kadıklarımda falan da bazen batma oluyor ama acaba psikolojik mi diye düşünmüyor değilim bir sürü test yaptım sadece dün yaptığım erken gebelik testi silik şıktı bugğnki kaset test böyle çıktı
Lovebaby27 ecenuri eğer hamileysen canım ni kaç gün içinde kasette pozitifi görürsün zaten koyulaşmayı takip et sonra kan ver inşallah hamilesindir☺️
ecenuri Bugün adet günüm ve sabah sadece peçeteye sildiğimde akıntıyla beraber hafif kan geldi ve bugün yataktan daha kalkmadan baş dönmem başladı
ecenuri Ftmn123- ya bir daha kanama devam etmedi şuan ve normalde benim şuanda aşırı derecede karnım ağrıması gerekiyor ama ağrımıyor sadece tek seferlik peçetede gördüm kanı başka da yok o da böyle açık kırmızı renkte akıntıyla beraberdi