Mervennur1 Busra_acr03 Sürekli bel ağrısı çekiyorum tekmeleri artık can acıtıyor çok çabuk yoruluyorum sadece ben mi böyleyim 🥲
Annemidedinsen Busra_acr03 Ara ara gelen sancılar çok yordum bir de bu ara kendimi asla dinlenemiyorum doktor 36 haftada gel dedi ama geç gibi hissediyorum en son 32 de gittim siz kaç haftada bir gidiyorsunuz
momkrm19 Busra_acr03 33+1 im çok şükür iyi geçiyor son aylarda sıcaklar hariç pek zorlanmadım 🫶🏻 2.olduğu için son aylardaki bu ağırlaşmalara hazırdım, planlı sezeryan olacağım 30-40 gün gibi bir süre kaldı inşallah 🙏🏻 hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım
Gizem1504 Busra_acr03 35 olduk bugün 2650 olmuşuz haftalık kontrole düştük artık bel ağrım arttı sürekli wcdeyim🤭☺️
Gizemizmir35 Mervennur1 sürekli oturamıyorım bende belim çok ağrıyor benimde hareketleri de aynı şekilde ☺️ Bide benim sağ göğüsümün altı çok ağrıyor
Gizemizmir35 Bugün tam 34 haftalığım haftaya perşembe günü rendevum var 🥰 çok az kaldı sağ sağlim sağlıcakla kavuşalım inşallah 🥰 32 haftalıkken gittim en son 45 cm 2300 Grdı 🤭
Busra_acr03 @Annemidedinsen normalde 2 haftaya gidiyordum kontrollerime artık haftada çağıracağını söyledi doktorum 😊 perşembe kontrolümüz var bakalım 🤗
deryakrgz Busra_acr03 bizde yarın 34+0 olacağız Allah’ın izniyle. Sıcaklar bir yandan bebeğin tekmeleri bir yandan can yakmaya başladı. Cuma günü de kontrolümüz var. İlk kez nstye gireceğim 🤗
Ayperi11 32 de 2100 gramdı 34 olduk bakalım kaç kilo olmuşuz :) her hafta gidiyorum artık tansiyon sıkıntısı olduğu için her hafta Nst kontrol var bakalım
irem10_ 34+2 de gittiğimde kilosu 2500du. Bir hafta önden gidiyor dedi doktorumuz.ara ara hafif bel ağrılarım oluyor nst de sancım çıktı ve serum yemiştim doktorum bol su içmem gerektiğini söylüyor
beyzanuruzumcu8087 Busra_acr03 bugün gittim hastaneye 2200 dedii kilosuna gayet iyi dedi az geldi sanki bana kızlar sizcee ?? Yarın anesteziciden gün almaya gidecemmm Allah’ın izniylee 🥺🥺🩵🩵🩵🩵dua edin
Busra_acr03 @beyzanuruzumcu8087 sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻 dua edelim birbirimize kilosuna doktorun eğer bir sıkıntı görmediyse normaldir diye düşünüyorum ☺️
beyzanuruzumcu8087 Busra_acr03 hiçbir sıkıntı görmedi Allah razı olsun herkese dua ediyorum inan Rabbim kolay kurtarsın bizleri💖
Visneli1so-s Busra_acr03 uykusuz geceler sürekli aniden bacak krampları sancılar yoğun baş ağrısı iştahsızlık ,hennuz doktora gitmedim haftaya inşallah o yüzden bebeis kilosunu bilemiyorum
Senturk92 Bende uzun süre oturamıyorum oturunca kalkarken kasıklarımda çok sancı oluyor yürürken zorlanıyorum bi müddet bel ağrısıda fena kilosuda en son 32+2 2456 idi bakalım haftaya çarşamba kontrol var ne kadar oldu