masal1612 ben ilk kez yaptım döngümü bilmediğim için reglden hemen sonraki gün başladım günde 1 kez öğlen yaptım. LH hormonu öğlen 12.00 dan sonra vücutta salgılanmaya başladığı için test öğlen 12.00dan sonra yapılmalı ben net olsun diye telefonuma alarm kurdum her gün 14.30 da test yaptım 2 saat öncesi yani 12.30 dan sonra sıvı alımını kestim wc çıkmadım. 14.30 da testi yaptım. Testin üzerine cd kalemi ile tarihleri yazdım ve bir kağıda her gün sırayla yapıştırdım ki kıyaslama yapabileyim diye. Sadece pik gördüğüm gün 2 tane test yaptım birini öğlen diğerini gece 11 gibi yaptım yine sıvı alımını keserek tabii ki sizde öyle yapabilirsiniz onun haricinde ben hep günde 1 test yaptım. Pik olmasıda şöyle bir şey testler c ve t kısmı bulunuyor c kısmı daima koyu çıkar senşn bakacağın kısım t kısmı, t kısmı c kısmıyla aynı renkte ya da daha koyu çıkarsa o gün senin pik günün anlamına gelir o günü ve sonraki 2 günü eşinle birliktelik yaşaman gerekir , pikten sonraki günlerde test silikleşmeye başlar bu da çatlamanın olduğunu gösterir. Ek bilgi olsun pikten sonraki gün bol bol havuç yersen çatlaman daha hızlı kolay olur.