maco61 Cokistersengelerbence tamam kesin yaz ama baka😆 şimdi orası çokda hassas ya iyice dinleyip bakmak lazım. Ben baktım şimdi baya atıyo hamile değilim😆
Baharln 140524ba vallahi öğrendim kuzum mesela yumurtlama da koyu ya çatlamada da koyu, git gide iyice silikleşiyor ikinci çizgi. 10. Gün baktım tekrar koyu olmuş o şekilde anladım
Yank Deletedmom_787 regl olmam gerekrn tarihte tam regl sancısı benzeri agrı yaşadım hatta olcam diye ped bile koydum ama 3 gün geçti olmadım test yaptım ve öğrendim yani 2 hafta diyebilirim
mellly Deletedmom_787 27 aralıkta ovülasyon testim pik olmuştu 6 ocakta beta hcg verdim 5.72 değerle öğrenmiştim gebeliğimi. belirti olarakta ovülasyondan 1 hafta sonrasında göğüs hassasiyeti hafif bulantı baş ağrısı ve adet krampları yaşamıştım
Busraaaakkk Deletedmom_787 ben yumurtlamadan 14.gün bıçak saplanması gibi kasıklarımda ağrı ile gebeliğimi anladım bir de inanılmaz başım ağrıdı regle de 2 gün vardı, hemen testte iki çizgi gördüm akşamına da öğrenmiştim zaten
Deletedmom_787 babymom2026 anladım canım o zaman regl beklediğim gün yapayım hem erkwn gebelik hem kaset test
Deletedmom_787 babymom2026 kararsız kaldım o zaman 2-3 gün önce yapayım çıkmazsa regl günü ve sonrasında denemeye devam ediyim
140524ba Baharln benim yumurtlama dan bir gün sonra başlayan kasık ağrım bel ağrım adet olacak gibi birde sürekli afedersiniz büyük tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok bugün 5 inci gün yapsam erken değil mi
140524ba Baharln merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sormam lazım şimdi ben dün önceki gün ovulasyon testine baktım hiç çizgi yoktu bu sabah yaptım silik vardı acaba gebelik olurmu benimkide
babymom2026 Deletedmom_787 olabilir buda mantıklı benim once ogrenmemin sebebi bas donmesi göz kararmasından dolayiydi