Merve2332 Arkadaşlar ilk gebeliğim ve 16. Haftadayım bebeğin hareketlerini hissediyorum düz yattığım zaman siz kaçta hissettiniz?
Gamzelibebek Merve2332 ben de hissetmek istiyorum 😕 15+4üm ben ne zaman hissedicem en son kontrole 2 hafta önce gittim bir daha ki kontrolüm 14 Mart’ta çok endişeleniyorum haliyle 😐
tazeanneck Merve2332 evet ilk olarak 16 haftada pıt pıt şeklinde bir kez hissetmiştim sonra 17 haftada her gün bir iki kere de olsa mutlaka hareket ediyordu şimdi 23 haftalığız artık düzenli hareket ediyor maşallah diyim
tazeanneck Ozisss bazen karnımın altı ya da sol tarafı birden sertleşiyor sanırım ayaklarını uzatıp dayadığı için oluyor 🥰🥰
Mym Merve2332 Benimde ilk hamileliğim canım 18 hatada hissetmiştim🤗Şimdi 28+3 haftalığım.Bende aynı düz yattığım zaman daha çok hissediyorum ama düz yatmak bebek için iyi değilmiş diyorlar🤔
hunilimom Merve2332 16 da pit pit hissediyordum sol tarafta 17 de biraz daha derken tam 19+2 den sonra hissettim şuan kıpır kıpır rahatsız edilmek istemiyor sanirim😂😂
Arife3507 Merve2332 ilk 16 da duz yatinca pit pit gibi bir sey hissetmistim 21. Haftalardan sonra tekmesini hissetmeye baslamistim