Nfjrj Ozgeliz doğum tarihim 10.12.1994 16 haziran regl başlangıç Regl düzensiz İlsiki yumurtlamanın olduğu gün yani 30 haziranra oldu
prettylittlebaby Ozgeliz bana da bakar mısınıız 🤍 17.08.1999 Döngü:28 gün Son adet:23 mayıs İlişki: haziranda tek ilişkim oldu o da 4 haziran, yumurtlama günüm 6 haziran hangisinde tutmuştur bilmiyorum
Kitabmikurdu Ozgeliz ya ben kendi tarihlerimi yazdımda adet döngüsü kısa dediniz bakamıyormusunuz öyle acaba yani benim döngüm bekarlıktan beri bu sekil hatta bazen daha az olur tekrar yazayım dedim kusura bakmazsanız ☺️ doğum tarihi :01.04.2000 son adet tarihi:30.05.2025 adet döngüm: 18 - 19 gün ilişki tarihi: 10-11 haziran
melisaemirhan Ozgeliz 09.07.2003 Son adet tarihim 20 haziran Adet döngüm 28 gün İlişki tarihim: 2 temmuz-6 temmuz arası günleri banada bakarmısınız😊
dmrelif Ozgeliz benimkini de hesaplar mısın lütfen 02.06.2004 Son adet15 Mayıs Döngü sürem 25 gün Beraberlik 2-3 günde bir regl 4 gün sürmüştü sonrasında hep 2-3 günde bir
gizemkzlkya Ozgeliz önemli olan sağlıklı olmaları 💓 4 yaşında bir oğlum var , 2. Hamileliğim daha cinsiyetimiz belli değil ama inşallah kız olmasını bende çok isterim rabbim hayırlısını nasip etsin herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🙏🏻💐💓
happysweety @Ozgeliz banada bakarmısınız rica etsem acaba Doğum tarihi 18.08.1998 Döngü süresi 30 gün Son adet 21 mayıs İlişki tarihi belli değil
SenaanurrNira @Ozgeliz rica etsem bana da tahminde bulunur musunuz doktor net bir şey söylemedi sürekli de gidemiyorum nasipse haftaya gideceğim önceden sizib de tahminizi duymayı çok isterim Doğum tarihi: 29.09.1996 Son adet döngüm:32 Son adet tarihi: 18 Mart Beraberlik: 2 Nisan ve 4 Nisan
Ervahayal gulnaars ben o bayana yazdım cinsiyet hesaplaması için ama para gönderemedim nasıl gönderiliyor bilginiz varmı iban attı ama gönderemiyorum
leylakaradag @Ozgeliz 06.08.1993 Son regl tarihi 25 Mayıs Beraberlik 2 Haziran Regl döngüsü düzensiz 31 gibi 12+5
SenaanurrNira @Ozgeliz rica etsem bana da tahminde bulunur musunuz doktor net bir şey söylemedi sürekli de gidemiyorum nasipse haftaya gideceğim önceden sizib de tahminizi duymayı çok isterim Doğum tarihi: 29.09.1996 Son adet döngüm:32 Son adet tarihi: 18 Mart Beraberlik: 2 Nisan ve 4 Nisan
gulnaars Ervahayal yok canım ben Baküde olduğum için kendi ülkemizin kartından gönderdim. Yurtdışı olunca nasıl oluyor onu bilmiyorum malasef