Ervahayal stardusttt bacak arasını görüpmü söyledi yoksa kemik yapısına göremi tam anlamam ama yüz çene yumuşak duruyor kız gibi yanı keskin olursa erkek denilıyor genelde
stardusttt Ervahayal bacak arasına baktı ama kordon geldiği için net göremedi baya uğraştı o yüzden %70 kız dedi ama ben çok merak ediyorum 😅
Ervahayal stardusttt özgeliz diye bayan var hesaplama yapıyor doğum tarihin son adet tarhinle hesaplaması doğru çıkıyor tavsiye ederim kimseyi kırmıyor bakıyor hesaplat istersen
zhrelifece stardusttt aynı durumdan dolayı aynı oranla kız demişti bana da doktorum😀 ayda bir kontrole gittiğimde %95 e kadar kız diyerek ihtimalleri arttırdı😀 iki hafta önce artık net şekilde kız dedi ama hala sanki doğum da bir sürprizle karşılaşcakmışım gibi tedirginim 😀
stardusttt Ervahayal evet attım başından beri orada da kız yazıyor sürekli bende kendimi kız bebeğe hazırladım erkek olursa büyük süpriz olacak
stardusttt Ervahayal doktorum 10 gün sonra çağırdı tekrar bakalım o zamanda net birşey söylemezse dediğiniz gibi yapayım
Ervahayal stardusttt @Ozgeliz bu hesab canım kimseyi kırmıyor bakıyor hesapları doğru çıkıyor seninde merakın azda olsa gitmiş olur
Ervahayal Ozgeliz 2. Kızımın ultrason fotoğrafını attım onada erkek dedi inşlah karnımdaki erkektirde hayırlısıyla sizin tahminize nedense çok güvenıyorum
gulnaars Ozgeliz selam canım banada tahminde bulunurmusun rica etsem?🙏🏻❤️ temmuzda hamile kaldım cinsiyet ne düşüyor? Hesaplarmısın lütfen?
Yarenasel Ozgeliz bana tahmin yapmistiniz sanirim ama baya altta kaldi bulamıyorum tekrardan yapabilir misiniz ? 18 Mayıs 2025. Son adet tarihim Adet döngum 30 gunde bir 1 haziran 4haziran 5 haziran 6 haziran
sedaygrr Ozgeliz doğum tarihim 15.06.1994 Son adet 14 temmuz Döndü 28 Beraberlik 5 ağustos Bakabilirmisiniz rica etsemm 🌸
gulnaars Ozgeliz 04.07.1998 doğum tarihim 4 temmuz Son adet-19.06.2025 Adet döngüm-28-29 Beraberlik günleri-3-4 temmuz