gultkn Kızlar bana önerebılecegınİz bitkisel boya var mı beyazlarım oldukça fazlalaştı artı zararları olur mu boyamanın acil yanıt beklıyorum😘
bilgedenizokaribal gultkn maalesef zararlı kimyasal içermeyen hiçbir boya yok. Ve deriden direkt emilen kimyasallar da kanınıza karıştığından her zaman bebek için risk oluşturur. Bu riski alıp almamak tabiiki sizin insiyatifinizde
Mavro Benim doktorun bitkisele ne de boyaya izin verdi. Bitkisel hiçbir sac boyası yokmuş. Ben doğumdan sonra boyayacagim sizde biraz sabredin derim.
gultkn bilgedenizokaribal yok canım cesaret edemiycem galiba cok tşk ederim dogru direktifleriniz için
Mavro gultkn bence sabret canım. Bebeğin sağlığı senin dış görünüşünden daha önemli. Saçımda siyah kalmadı nerdeyse oturup ağladığımı bilirim saçlarım bembeyaz olunca ama bebeğim benden daha önemli.
gultkn Mavro canımsın cok tşk ederim bencede bebeğimizin canı bızım guzel gorunmemızden kat mı kat iyi 🙏🙏🙏
gultkn Ayperi11 peki şampuanın beyazları kapatma durumu iyi mi artı arama motorunda sıyah şampuan mı yazmamız lazım