Yenibirannee zehrasglm anasayfa sol üstteki çizgiden fotoğraf yükle var ordan çıkan sayfaya yükleyin çıkan linki kopyala yapıştır yapıp buraya atabılırsınız
myangelson zehrasglm ne alaka kan verin hamile olduğunuz kesinlessin en azından bir iki kere daha verirsiniz artış bakarsınız sonrasında haftaya göre doktora gidersiniz kese görmeye
zehrasglm ftmnr05 hiç belirti yok kasık ağrım var regl olucakmış gibi ondan da şüphelenip gidip kan testi vermedim 🥹
zehrasglm myangelson doğru söylüyorsunuz sizde işte ilk hamilelik olunca böyle bi tereddüt ettim biraz daha bekliyim mi falan diye de gidip yarın kan vereyim
zehrasglm myangelson bir de regl olacakmışım gibi kasık ağrısı var acaba regl olur mu diye şüphe ettim başka bir belirtim yok çünkü
myangelson zehrasglm aynen yarın kan verin 48 saat sonra yani Perşembe aynı saate yine kan verin düzenli artış bakmak için
myangelson zehrasglm ilk zamanlar sadece öyle olabiliyor mide bulantısı vs daha ileriki haftalarda başlıyor
Tuanakaran zehrasglm hamileliktede o ağrı belli süre devam ediyo canım heran olacakmış gibi kaşık ağrısı
zehrasglm Tuanakaran aa onu hiç bilmiyordum genelde hep mide bulantısı halsizlik falan onları biliyordum