YyyyYasemin Kızlar sadece sabahları kusardım bugün tam 5 kez felan kustum ne yersem çıkarıyorum midem asla kabul etmiyor ne olmuş olabilir korkuyorum geceden beri başıma ağrı saplandı gitmiyor biraz geçip yine devam ediyor
YyyyYasemin Ruruu buradaki acil de o kadar kötü ki sağlam girsen ölü çıkarsın eşimde gece gelecek gidemem şuan az az su içip salatalık yicem geçmezse gece giderim ilk kez böyle oldu korktum
Ruruu YyyyYasemin leblebi deneyin o benim midemi baya bastiriyordu birde gevrek ama kustuktan yarim saat sonra birsey yiyip icmeyin mideniz dinlensin sonra yavas yavas yiyin
Ruruu YyyyYasemin rica ederim muhakkak birsey yiyin ama yememek tehlikeli cunku kendiniz deneyerek bulun sizi kusturmayan herhangi bir yiyecegi ☺️
YyyyYasemin Seymabyrm doktorum verdi ama bi kürtajın var çok bişey vermek istemiyorum dedi bende kullanmadım bu haftaya kadar yine iyiydim bugün öldüm şuan salatalık yedim tuzlayıp rahatladım
Seymabyrm YyyyYasemin Prilam dr kullanıyorum bitkisel içerikli çok faydasını gördüm benimde kürtajım vardı doktor bana verdi ama bilemedim