Herkese selam bu teknik ile doğum yapmayı düşünüyorum. Aradım forumda bulamadım sizlere de bilgi vermek istedim faydalı olacağını düşündüm. Ben bütünsel şifa eğitmeniyim, yoga ve spiritüel çalışmalar uyguluyor ve uygulatıyorum ve yakında bu konu üzerine bir eğitim de vereceğim doğuma hazırlık uzmanı bir arkadaşım ve klinik psikolog bir arkadaşımla. Burdaki güzel kadınların da mahrum kalmasını istemem bu mucize yöntemle. Doğum hakkında bir çok duyguya sahibiz ancak bizi doğumdan uzaklaştıran korku, endişe gibi duygular bedenimizin zaten bildiği bir durumu unutmamıza sebep oluyor. Hypnobirthing tekniği kendi kendini hipnoz etmek; yani kendini gevşeme yöntemleri, meditasyon ve olumla teknikleri ile doğuma hazırlama çalışması ve bizi bu korku ve endişeli alan yerine heyecan, kendini deneyimleme, bebeğimizle bağ kurabilme gibi alanlara çekiyor. Hypnobirthing ile aslında zihnimizi eğitiyoruz ve zihin ve beden birbiri ile bağlantılı olduğundan beden zaten bildiği işi yaparak doğumda kolayca açılarak sağlıyor. Araştırmanızı öneririm. Hepimize rahatlıkla, kolaylıkla en önemlisi de keyifli doğumlar güzel anneler 🤍🤍