Merve2520 Duasert benim bat 23 test yapıyorum sanki çok ince varla yok arasında bir çizgi görüyorum ama muhtelemen hayalet çizgi bu akşam tekrar yapacağım ama o kadar umudum yok ki..
42havvanur Duasert bat 25 bakalim nolcak😬 2 gundur basim agriyo midem desen allak bullak arada bacagima agri geliyor gidiyor karnimin alt kismina agri giriyor bazen bakalim adet belirtisi mi bebek mi 😁😁😁
Tuanakaran Duasert bat 26 göğüs ucu hassasiyeti kaşık ağrısı belirtiler bugün dayanamadım test yaptım negatif 😂
1Ogretmen_anne Duasert Bat 27 ama bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif 😂 Onun haricinde hafif bel ağrım var. İlk gebeliğim de de vardı ilk haftalarda bel ağrısı bakalım bekliyorum günümü 🙏🏻
Duasert Merve2520 o hayalet çizgiler bizde göz bozukluğu yaptı artık. Umarım gerçeğe dönüştüğü günleri hep beraber görürüz 🙏❤️
Tuanakaran pembelotus kız göğüs uçlarım ve kenarları nasıl hassas bu gebelik değilde ne sonuçta diye kendimi gazlıyorum normalde olan bişey değil çünkü 😂😂😂 he ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim diye bu ay hassassam onu bilemedim
momBg 1Ogretmen_anne canım beta değerin kaç çıktı reglden kaç gün önce verdin kanı?🌸🌸 birde lekelenme yaşadın öı
Duasert Tuanakaran Yaa bence de öyle. Bu belirtiler bizim uydurduğumuz şeyler değil aslında vücut bir değişim ve hazırlık halinde gibi geliyor bana sürekli
Tuanakaran pembelotus ama herkeste belirti farklı oluyo benim 2 çocumda gögüs hassasiyetim hiç olmadı