minikari Kızlar 21 haftalık hamileyim 20. Haftadan itibaren net hissetmeye başladım hareketleri ama gün içinde öyle sık değil arada hissediyorum özellikle akşamları falan ya da uzanınca ama öyle sık değil normal mi bu durum
Efcmm minikari bende de öyle gün içinde hareket etmediğim zamanlar hissediyorum gece yatacağım zaman daha fazla hissediyorum ayaktayken pek hissedilmiyor
Bicirik2025 minikari hergun hissetmek icin 28. Haftayi bekle suan cok erken. 30 larda vok hareket ediyor diye korkmaya nilr baslayacaksin merak etme. 😂
minikari Efcmm yaa bide karnım fazla yok gibi bazen diyorum haftasını aaa karnın küçük falan diyorlar 😭 iyice stres oldum
Cicek_ minikari iç karnın geniştir. Benimde aşırı büyümedi. Kilom da vardı halihazırda zaten ben ona yoruyorum. Önemli olan bebeğin sağlığı, üzülme 💕
Efcmm minikari o biraz genetik ya benim çok erken çıktı şu an 6 aylık gibi görünüyorum sabahları biraz küçülüyor ama gün içinde şişiyor yine ne kadar bilimsel bilmiyorum ama için dardır ondan erken çıkmış diyen oldu
PBC minikari ay insanlara sinir oluyorum her konuda mutlaka fikirleri var hiç takma kuzum doktor ne diyorsa ona odaklan 💕 bazı insanlar sadece can sıkmak için varlar
demireliff minikari biz daha gerideyiz ama yinede yazmak istedim plasenta önde olabilir o zaman az hissedilir deniliyor. Karın çıkmadan da pek hissedilmiyormus annem öyle söylüyor 4 tane doğurmuş vardır bir bildiği diyip sakinlesiyorum kontroller normal çıkıyorsa problem yok zaten çoğunlukla uyuyorlar içerde
Cicek_ Benimde öyle iş yaparken hissetmiyorum, dinlenmeye geçince hissediyorum. Günün çoğu saatinde uyurlarmış zaten 🥰
minikari DidemY ben de daha yeni gittim gördüm ama 😂 yani hep kendimi bir sonraki randevuya kadar zor tutuyorum
Elfysrbl Gece yattığımda hissediyorum çok nadir de otururken ama doktor kontrollerinde sorun olmadığı için sıkıntı yapmadım
DidemY minikari Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın😂❤️ bende ağlayarak hareket etmiyor diye gittim normal demişlerdi 😂
minikari Bir de Tetanoz yaptırdınız mı doktoruma sordum karma aşıyı önermedi sadece tetonoz dedi sağlık ocağı da çağırdı ama gitmedim henüz nedense aşıdan korkuyorum 🥲
minikari DidemY 😂😂😂 yaaa sen bensin 😍 anne olmak anne adayı olmak tüm bu süreç cidden çok zor ya Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ömür boyu korusun
minikari PBC evet çok haklısınız en son zaten geçen hafta gittim sorun yoktu normaldi her şey çok şükür 😍 teşekkür ederim